Fotografija: Psi su ljude i druge pse napadali u ulici Vinka Rehaka u Pakracu/ Foto: Goran Šebelić/CROPIX (ilustracija)
Psi su ljude i druge pse napadali u ulici Vinka Rehaka u Pakracu/ Foto: Goran Šebelić/CROPIX (ilustracija)

Pet pasa u dva dana napalo dvoje ljudi i jednog psa u istoj ulici u Pakracu

Protiv neodgovornih vlasnika će policija podnijeti prekršajne naloge zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i miraPet pasa koji su bili bez nadzora napali su prošli mjesec u ulici Vinka Rehaka u Pakracu jednu djevojku, jednog 65-godišnjaka i jednog psa.

Prema priopćenju PU požeško-slavonske, policija je dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila kako je u četvrtak, 7. travnja ove godine oko 12 sati u ulici Vinka Rehaka u Pakracu 22-godišnjakinja neodgovorno držala dva psa, koji su hodali po ulici i napali 26- godišnjakinju.

Svi će platiti kazne

- Tom prilikom 26-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, a protiv 22- godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - kažu u PU požeško-slavonskoj.

Nadalje, u petak 8. travnja 2022. oko 10 sati u istoj toj ulici, 22-godišnjakinja i 52-godišnjak su ostavili pse bez nadzora na ulici koji su potom ušli u dvorište i izgrizli psa u vlasništvu 46-godišnjakinje, a nakon toga napali 65-godišnjaka koji je šetao ulicom.

Protiv 22-godišnjakinje i 52-godišnjaka također slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.