Fotografija: 
Foto: Danijel Bartolic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Danijel Bartolic/CROPIX (Ilustracija)

Pet godina se iživljavao nad izvanbračnom suprugom u Pakracu: "Napokon ide pred sud"

Muškarca (32) tereti se da je od 2019. do kraja 2023. u više navrata vrijeđao, nazivao pogrdnim imenima i fizički napadao svoju izvanbračnu suprugu zbog čega je morala zatražiti i liječničku pomoćPet godina trpjela je neimenovana žena iživljavanje svog 32-godišnjeg izvanbračnog supruga, protiv kojeg je Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru sada podiglo optužnicu zbog nasilja u obitelji. 

Kako navode u priopćenju, muškarac je optužen da je tijekom 2019. godine pa do 18. listopada 2023., u Pakracu, izvanbračnu suprugu učestalo nazivao pogrdnim nazivima i vrijeđao te ju fizički napadao i nanio joj ozljedu desne ruke zbog čega je zatražila liječničku pomoć.

Prijavite svaku sumnju na nasilje!

Iako to nije navedeno u priopćenju, prema dosadašnjem praćenju ovakvih slučajeva vjerojatno je upravo ta ozljeda bila presudna da muškarac napokon padne u ruke policiji jer su liječnici dužni prijaviti svaku sumnjivu ozljedu koju primijete. Na žalost, žrtve često iz straha nasilnike ne prijavljuju policiji dok se ne dogodi najgore, zbog čega policija i stručnjaci apeliraju na njih da se uvijek jave, ali i na one poput susjeda koji znaju ili sumnjaju da se događa nasilje da to svakako prijave policiji. 

Kako bilo, muškarac je napokon završio iza rešetaka i prijeti mu kazna.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!