Fotografija: Pas je pobjegao iz otvorenog dvorišta/Foto: Mehkek Goran/Cropix (ilustracija)
Pas je pobjegao iz otvorenog dvorišta/Foto: Mehkek Goran/Cropix (ilustracija)

Pas pobjegao iz dvorišta i izgrizao tinejdžericu i drugog psa

Pas u vlasništvu 34-godišnjakinje ugrizao je za noge i ruke 17-godišnjakinju, koja je pri tome lakše ozlijeđena. Također je i izgrizao drugog psa u vlasništvu 45-godišnjakinje, kažu u policijiNa području Bjelovarsko - bilogorske županije evidentiran je još jedan u nizu incident u kojem je pas bez nadzora napao i ugrizao čovjeka.

Kako javljaju iz PU bjelovarsko - bilogorske, u ponedjeljak 29. kolovoza oko 12 sati u Velikom Grđevcu, u Ulici kralja Tomislava, pas u vlasništvu 34-godišnjakinje je kroz otvorena vrata dvorišta izašao na ulicu te ugrizao za noge i ruke 17-godišnjakinju, koja je pri tome lakše ozlijeđena.

Sanirane povrede

-Također je i izgrizao psa u vlasništvu 45-godišnjakinje, a njemu su povrede sanirane u veterinarskoj stanici Veliki Grđevac. Vlasnici psa je naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz članka 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a u vezi događaja slijedi obavijest veterinarskoj inspekciji Grubišno Polje poradi poduzimanja mjera iz njihove nadležnosti, kažu u policiji.