Fotografija: Pas je trenutno u azilu u Severinu/Foto: Zvonimir Barisin/CROPIX (ilustracija)
Pas je trenutno u azilu u Severinu/Foto: Zvonimir Barisin/CROPIX (ilustracija)

Pas lutalica nasred bjelovarskog korza ženi odgrizao komad uha

Žena je sa svojim psom šetala po gradskom korzu kada ju je napao i ugrizao pas koji je bio bez nadzora. Žena je zadobila teške tjelesne ozljede te je zadržana u bolnici, kažu u policijiŽena u dobi od 51 godine teško je ozlijeđena kada ju je u petak oko 8.30 sati na gradskom korzu u Bjelovaru ugrizao pas lutalica.

Naime, kako je izvjestila PU bjelovarsko-bilogorska, do nemilog događaja je došlo kada je 51-godišnjakinja po gradskom korzu šetala svog psa.

- Kada je ugledala psa koji slobodno šeće, svog psa je podigla u naručje. U tom trenutku napao ju je taj pas srednjeg rasta, koji ju je tom prilikom više puta ugrizao zbog čega je zatražila liječničku pomoć. 51-godišnjakinja je zadobila tešku tjelesnu ozljedu te je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Bjelovar - kažu u policiji.

Neslužbeno smo doznali da je pas koji je bio bez nadzora nesretnoj ženi odgrizao komad uha. 

- Žena je zaprimljena na odjel Otorinolaringologije, izvan životne opasnosti je i njezino je stanje stabilno. Ranu redovito previjamo i pacijentica će u bolnici najvjerojatnije biti do srijede - rekla nam je v.d. ravnateljice Opće bolnice Bjelovar Sanela Grbaš Bratković. 

Psa su uhvatili komunalni redar i djelatnici azila za životinje iz Severina koji su utvrdili da pas nije čipiran te su ga prevezli u azil za pse. Komunalni redar je o svemu izvijestio veterinarsku inspekciju radi poduzimanja mjera i iz njihove nadležnosti, a policija za vlasnikom psa intenzivno traga.