Fotografija: 
Foto: Nenad Dugi/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Nenad Dugi/CROPIX (Ilustracija)

Parkirao auto na parkiralištu u Garešnici i zaboravio povući ručnu: "Skršio Opel i BMW"

"Na sva tri vozila nastala je materijalna šteta, a 62-godišnjem vozaču je zbog počinjenog prekršaja na mjestu događaja naplaćena novčana kazna", kažu u policijiGAREŠNICA - Pravi rusvaj izazvao je jučer u Garešnici stariji muškarac zaboravivši povući ručnu nakon parkiranja automobila. Kako javljaju iz PU bjelovarko-bilogorske, u srijedu, 14. veljače oko 08.45 sati u Garešnici, na parkiralištu stambene zgrade na Trgu hrvatskih branitelja dogodila se prometna nesreće s materijalnom štetom.

Prelazi preko rubnika

- 62-godišnji vozač je parkirao vozilo bjelovarskih registarskih oznaka, a da prije nego je napustio vozilo nije poduzeo sve mjere kojima se sprječava da vozilo samo krene s mjesta na kojem je ostavljeno, odnosno nije aktivirao ručnu parkirnu kočnicu. U jednom trenutku dolazi do pokretanja vozila koje se samo nekontrolirano počinje kretati po parkiralištu te udara zadnji desni dio propisno parkiranog osobnog automobila marke „Opel“ vlasništvo 34-godišnjakinje, potom se odbija od „Opela“ i u nekontroliranom kretanju udara u zadnji desni dio propisno parkiranog osobnog automobila marke „BMW“ u vlasništvu 57-godišnjaka.

Nakon udara u „BMW“ vozilo se dalje nastavlja nekontrolirano kretati te prelazi preko rubnika parkirališta i dolazi na zelenu površinu gdje se zaustavilo, pojašnjava policija.

Na sva tri vozila nastala je materijalna šteta, a 62-godišnjem vozaču je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama na mjestu događaja naplaćena novčana kazna.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!