Fotografija: Policija je nesavjesnog vozača brzo pronašla/Foto: Vlado Kos/CROPIX (Ilustracija)
Policija je nesavjesnog vozača brzo pronašla/Foto: Vlado Kos/CROPIX (Ilustracija)

Pijani Lipičanin vozio u "rikverc", udario parkirani auto i pobjegao

Vozač je naknadno pronađen i uhićen. Očekuje ga privođenje na Općinski sud u Bjelovaru, a protiv njega će policija podnijeti prekršajni nalog zbog počinjenih prekršajaVozač u dobi od 45 godina završio je iza rešetaka jer je jučer oko 18 sati pijan skrivio prometnu nesreću na Vukovarskoj aveniji u Lipiku i nakon toga pobjegao.

Policija je izvjestila kako je 45-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,62 promila upravljao osobnim automobilom marke Citroen, daruvarskih registarskih oznaka.  

Udario u parkirani auto

- Vozač se uključivao se u promet vožnjom unatrag, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je stražnjim desnim rubom vozila udario u prednju stranu propisno parkiranog osobnog automobila marke Škoda, daruvarskih registarskih oznaka, u vlasništvu 69-godišnjakinje - kažu u PU požeško-slavonskoj.

Nakon udara 45-godišnjak je napustio mjesto događaja i nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao.

Naknadno je pronađen i uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije.Očekuje ga privođenje na Općinski sud u Bjelovaru, a protiv njega će policija podnijeti prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.