Fotografija: Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr

Otkriveno tko je punu DM vrećicu stavio u tuđi auto: "Misterij smo riješili kad smo otvorili MojPortal"

"Sve je dobro završilo i to zahvaljujući vama jer smo preko teksta na MojPortal.hr vidjeli kod koga je vrećica koju je moja nećakinja slučajno ubacila u pogrešan Golf", kaže sretno Ana GarićNaši su čitatelji jučer pohvalili plemenitu gestu Daruvarčanke Goranke Flanjak koja je u svom Golfu nakon šopinga na više lokacija, kojeg je obavljala između 15:30 i 17 sati, u gradu u automobilu pronašla tuđu vrećicu punu proizvoda iz DM-a. Naime, netko je zabunom stavio vrećicu u njezin automobil, a kako je ona šopingirala i posjetila trgovine na nekoliko lokacija, više nije znala gdje se zabuna mogla dogoditi.

Obratila se stoga za pomoć putem Facebooka, preko profila svoje sestre Milene i s njom pokrenula potragu za vlasnicom vrećice iz DM-a. A nakon objave teksta na MojPortal.hr, vlasnica vrećice je pronađena!

'Znala sam da je to neka curica'

- Javila nam se djevojka Ana Garić. Bila je jako uzbuđena. Rekla je da vrećica nije njezina nego od njezine nećakinje. Znala je sav sadržaj vrećice i rekla je da će ju doći pokupiti - sretno nam je kazala gospođa Flanjak koja je još u srijedu naglasila da u vrećici nisu bili skupocjeni proizvodi, ali da bi joj bilo žao da netko ostane bez onoga što je kupio.

Već tada nam je rekla kako misli da je vrećicu ubacila neka curica, jer kaže da i sama ima dvije tinejdžerke, a da su u vrećici bili baš predmeti koje bi one kupile.

Simpatična Ana, koja se u četvrtak navečer javila gospođi Goranki, kroz smijeh nam je rekla kako je njoj povjeren taj zadatak jer je obitelji, a pogotovo 13-godišnjakinji koja je to napravila, bilo neugodno.

Djevojčica se zabunila

- Bili su u shoppingu u Stop Stopu. Djevojčica je otišla po nekoliko stvari. Na parkiralištu su bila dva jednaka Golfa. Djevojčica se zabunila i stavila stvari u krivi Golf. Kad je došla doma iznenađeno je pitala: "Pa, gdje je moja vrećica?!" Srećom, sve je dobro završilo i to zahvaljujući vama jer smo preko teksta na MojPortal.hr vidjeli kod koga je vrećica - kaže sretno Ana, a mi još sretniji što smo za blagdane mogli pomoći jednoj curici. Svako dobro svima!

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!