Fotografija: Foto: Željko Puhovski/CROPIX
Galerija
Foto: Željko Puhovski/CROPIX

Zastrašujuće fotografije s mjesta nesreće u kojoj je poginula djevojka i dvoje djece (4)

U naletu je smrtno stradala vozačica automobila te četverogodišnji dječak iz vozila, a dvoje putnika 28-godišnji muškarac i četvrogodišnja djevojčica su tom prilikom ozlijeđeniPružni prijelaz u Bolfanu gdje je u četvrtak nakon naleta vlaka na automobil smrtno stradala 27-godišnjakinja i dvoje četverogodišnje djece nije bio obilježen zvučno-svjetlosnom signalizacijom ni zaštićen branicima, doznaje se u varaždinskoj policiji koja je objavila detalje nesreće, piše Jutarnji list.

Nesreća se dogodila jutros u 9.30 sati kada je 27-godišnjakinja upravljala automobilom iz smjera Svetog Petra. "Dolaskom do navedenog prijelaza, koji nije označen svjetlosno-zvučnom signalizacijom niti zaštićen polubranicima ili branicima, nije se zaustavila ispred istog i uvjerila da prugom ne nailazi vlak".

Foto: Željko Puhovski/CROPIX
Foto: Željko Puhovski/CROPIX

Zbog toga je u njezino vozilo, udario putnički vlak koji je prometovao na relaciji Koprivnica – Varaždin, stoji u priopćenju PU varaždinske.

U naletu je smrtno stradala vozačica automobila te četverogodišnji dječak iz vozila, a dvoje putnika 28-godišnji muškarac i četvrogodišnja djevojčica su tom prilikom ozlijeđeni i prevezeni u Opću bolnicu Koprivnica. Djevojčica je od ozljeda zadobivenih preminula u koprivničkoj bolnici u 10.35 sati.

Foto: Željko Puhovski/CROPIX
Foto: Željko Puhovski/CROPIX

U koprivničkoj Općoj bolnici preminulo je četverogodišnje dijete stradalo u nesreći, potvrdila je za Hinu glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić. Četvrta osoba iz automobila nalazi se na liječenju u OB Koprivnica.

Ravnatelj koprivničke bolnice Mate Devčić izjavio je Hini da se četverogodišnjakinju reanimacijom pokušalo spasiti tijekom prijevoza do bolnice. Pokušaj oživljavanja nastavljen je i u prostorijama bolnice, ali unatoč trudu liječnika, umrla je u 10,30 sati, kazao je Devčić.

Foto: Željko Puhovski/CROPIX
Foto: Željko Puhovski/CROPIX

Lokalni portal Podravski.hr navodi kako su žrtve nesreće članovi iste obitelji. Naime, na mjestu nesreće poginuli su majka i sin (4), a nećakinja (4) je preminula u bolnici.

Očevid na mjestu nesreće je završen. Osim policije svoj dio istrage provode i djelatnici HŽ-a. Mrtva tijela odvezena su odjel patologije na obdukciju.

Policija apelira da nije dovoljan Andrijin križ nego su potrebne i rampe. Naime, desetak metara sve do prilaza pružnom prijelazu s lijeve i desne strane je kukuruzište što zahtijeva dodatan oprez prilikom prijelaza, ali i veliko usporavanje, piše Jutarnji list.

Dijelovi vozila rasuti su posvuda i u tijeku je dizanje olupine na kran vučne službe.

Foto: Željko Puhovski/CROPIX
Foto: Željko Puhovski/CROPIX