Fotografija: Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (ILUSTRACIJA)
Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (ILUSTRACIJA)

Opelom sletjela s ceste, prevrnula se na krov i udarila u temelj kuće

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđena vozačica i dvije putnice. Dvije osobe na liječenju su u OB Pakrac, a jedna je premještena u Zagreb, kaže ravnateljica OB Pakrac Marina MajorVozačica (46) i dvije putnice (16 i 18) teško su ozlijeđene prilikom jučerašnjeg slijetanja automobila u Dragoviću, pokraj Pakraca.

Prema izvješću PU požeško-slavonske, zbog neprilagođene brzine vozačica je izgubila nadzor nad automobilom, koji je potom sletio s ceste, udario u temelj kuće te završio u putnom kanalu. 

- U subotu 17. rujna 2022. oko 16.10 sati u mjestu Dragović, 43-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Opel“, kutinskih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izlaskom iz zavoja izgubila je nadzor nad vozilom te prešla na suprotnu prometnu traku. Potom je došlo do zanošenja vozila i slijetanja na travnatu površinu, zatim i do prevrtanja vozila na krov te udara zadnjeg dijela vozila u temelj kuće, nakon čega se vozilo nastavilo nekontrolirano kretati i zaustavilo se u putnom kanalu, izvijestili su iz PU požeško-slavonske.

Jedna pacijentica premještena za Zagreb

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđene 43-godišnja vozačica kao i dvije putnice starosti 16 i 18 godina.

- Sve tri pacijentice zaprimljene su s teškim tjelesnim ozljedama. Dvije su ostale na liječenju kod nas u bolnici, dok je jedna premještena za Zagreb. Pacijentice koje su na liječenju u našoj bolnici su stabilno, a i treća pacijentica u trenutku premještaja također je bila stabilno, poručila je Marina Major, ravnateljica Opće bolnice Pakrac.

Dodajmo i to da iz policije napominju d protiv vozačice slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.“.