Fotografija: Oba počinitelja čeka optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog tuče, vike i svađe/Foto: Paun Paunovic/CROPIX (Ilustracija)
Oba počinitelja čeka optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog tuče, vike i svađe/Foto: Paun Paunovic/CROPIX (Ilustracija)

Nova tučnjava ispred kafića u Gudovcu: "Mladići se prvo naguravali pa onda krenuli mlatiti"

I jučer smo pisali o neredu u kafiću u Gudovcu. Večer ranije, 27. rujna, također oko 23 i 15 sati, u kafiću u Gudovcu potukle su se konobarice. Sve to mirno je gledao vlasnik kafićaJučer, 28. rujna, oko 23,15 sati, ispred ugostiteljskog objekta u Gudovcu došlo je do narušavanja javnog reda i mira, javljaju iz bjelovarske policije.

- Sukobili su se 26-godišnjak pod utjecajem alkohola i 21-godišnjak koji su se međusobno naguravali i udarali.

Protiv oba počinitelja slijedi podnošenje optužnog prijedloga Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenog prekršaja tuče, vike i svađe iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, kažu u policiji.

Sličan incident večer ranije

Podsjetimo, i jučer smo pisali o neredu u kafiću u Gudovcu. Večer ranije, 27. rujna, također oko 23 i 15 sati, u kafiću u Gudovcu potukle su se konobarice. Sve to mirno je gledao vlasnik kafića. Svi troje zaradili su optužni prijedlog zbog remećenja javnog red i mira.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!