Fotografija: U ovom sudaru samo pukom srećom nitko nije stradao/Foto: Facebook
Galerija
U ovom sudaru samo pukom srećom nitko nije stradao/Foto: Facebook

Nije se zaustavio na znak STOP pa se u njega zabilo vozilo Hitne pomoći pod rotirkama

Nakon udara, vozilo Hitne medicinske pomoći je sletjelo na kolni ulaz poduzeća "Koestlin" gdje je udarilo u metalnu ograduU prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 14.30 sati kod "Koestlina" na Slavonskoj cesti u Bjelovaru, samo pukom srećom nitko nije stradao, no vozila su pretrpjela znatnu materijalnu štetu.

Kako je danas izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska nesreću je skrivio 57-godišnji vozač automobila bjelovarskih registracija koji se s kolnog ulaza poduzeća "Hrvatske šume" uključivao u promet na Slavonskoj cesti, ali prije toga nije stao na znak STOP.

Vozilo Hitne medicinske pomoći zabilo se u ogradu "Koestlina"/Foto: Facebook
Vozilo Hitne medicinske pomoći zabilo se u ogradu "Koestlina"/Foto: Facebook

- Vozilom je ušao u raskrižje skrećući ulijevo te je zbog oduzimanja prednosti u njegovo vozilo udarilo specijalno vozilo hitne medicinske pomoći bjelovarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 32-godišnjak, a koji je na vozilu imao upaljena plava rotacijska svjetla. Nakon udara, vozilo hitne medicinske pomoći je sletjelo na kolni ulaz poduzeća „Koestlin“ gdje je udarilo u metalnu ogradu poduzeća - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj i napominju kako se zbog ove prometne nesreće promet na tom dijelu Slavonske ceste od 14.45 do 16 satu odvijao naizmjenično, jednim kolničkim trakom.

Protiv 57-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.