Fotografija: 
Lopovu zbog starog kruha prijeti višegodišnji zatvor/Foto: Jakov Prkic/Cropix (Ilustracija)
Lopovu zbog starog kruha prijeti višegodišnji zatvor/Foto: Jakov Prkic/Cropix (Ilustracija)

NEVJEROJATNO Zbog krađe starog kruha iz kontejnera prijeti mu pet godina zatvora

Riječ je o starom kruhu koji se nije prodao pa je završio u spremištu, a počinitelja čeka kaznena prijava za tešku krađu. Za to kazneno djelo može dobiti od šest mjeseci do pet godina zatvoraPolicija traga za nepoznatim lopovom koji je iz zaključanog kontejnera kod dućana ukrao stari kruh.

Kako jutros javljaju iz Policijske uprave, bizarna krađa dogodila se u Vinici kod Varaždina između 4. i 6. kolovoza, dakle u vrijeme kad trgovina nije radila, piše portal Danica.

- Nepoznati je počinitelj provalio u metalno spremište s vanjske strane trgovine u ulici Vladimira Nazora u Vinici te otuđio stari kruh.

Neprodani, stari kruh

Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela, rekli su u utorak u policiji.

Portal Danica neslužbeno doznaje kako je provaljeno u kontejner pokraj prodavaonice Konzuma u Vinici. Riječ je o starom kruhu koji se nije prodao pa je završio u spremištu.

Materijalna šteta vjerojatno nije velika, ali počinitelja čeka kaznena prijava za tešku krađu jer je provalio u spremnik. Za to kazneno djelo može dobiti od šest mjeseci do pet godina zatvora, piše Danica.hr.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku