Fotografija: 
Incident se dogodio u noći s utorka na srijedu, s 31. siječnja na 1. veljače/Foto: Admir Buljubasic/CROPIX (Ilustracija)
Incident se dogodio u noći s utorka na srijedu, s 31. siječnja na 1. veljače/Foto: Admir Buljubasic/CROPIX (Ilustracija)

Netko je u Bjelovaru oštetio vozilo riječkih registarskih oznaka, šteta više tisuća eura

Oštrim predmetom netko je na parkiranom vozilu u vlasništvu jedne tvrtke izgrebao prednja i stražnja desna vrata, te desni stražnji blok i odbojnik, kažu u policijiBJELOVAR - U Bjelovaru na parkiralištu pod okriljem noći netko je oštetio vozilo.

Kako su izvijestili iz PU bjelovarsko - bilogorske, u noći s utorka na srijedu, s 31. siječnja na 1. veljače, nepoznati je počinitelj u Bjelovaru, u užem centru grada oštetio vozilo koje se nalazilo na parkiralištu.

U vlasništvu tvrtke

- Oštrim predmetom netko je izgrebao prednja i stražnja desna vrata, desni stražnji blok i odbojnik na vozilu riječkih registracijskih oznaka u vlasništvu jedne tvrtke, kažu u policiji.

Dodaju kako je odgovorna osoba tvrtke nastalu štetu procjenila na nekoliko tisuća eura te je upoznata o načinu pokretanja kaznenog progona za kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“ iz članka 235. stavka 1. Kaznenog zakona.