Fotografija: Prometna nesreća stvorila je kolonu/ Foto: Čitatelj
Prometna nesreća stvorila je kolonu/ Foto: Čitatelj

Nesreću kod Bjelovara skrivio 21-godišnjak u starom Golfu": Valjda je mislio da vozi BMW"

Nakon udara vozilo kojim je upravljao 21-godišnjak udarilo je u zaštitnu metalnu ogradu, a vozilo kojim je upravljao 27-godišnjak je udarilo u prometni znak i stup rasvjetePolicija je objavila rezultate očevida prometne nesreće koja se jučer oko 13 sati i 50 minuta dogodila na nenaseljenom dijelu državne ceste DC28, između Ždralova i Prespe, kod Bjelovara.

Kako navode, 21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, i započeo je pretjecanje vozila bez da se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Pri pretjecanju prednjim lijevim dijelom vozila udario je u prednji desni bočni dio osobnog automobila, bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnjak koji se kretao u istom smjeru i već je krenuo u pretjecanje.

Slijedi prijava

- Nakon udara vozilo kojim je upravljao 21-godišnjak udarilo je u zaštitnu metalnu ogradu, a vozilo kojim je upravljao 27-godišnjak je udarilo u prometni znak i nastavilo se kretati po bankini i udarilo u betonski stup javne rasvjete.U nesreći je lakše ozlijeđen zadobio 27-godišnjak, a na oba vozila je nastala materijalna šteta. Protiv 21-godišnjeg vozača slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama - navode iz bjelovarske policije. 

Očevici nesreće ispričali su kako je mladić jurio "starijim vozilom", a ponašao se kao "da vozi BMW". Neslužbeno doznajemo da se radi o Golfu 5 proizvedenom 2008. godine.

Zbog kaosa koji je nastao nakratko je na tom dijelu nestalo i električne energije, a policija je u 14:30 u potpunosti obustavila promet koji je normaliziran tek nakon što je dovršen očevid, nešto prije 16 sati. Zbog toga se stvorila veća kolona na cesti. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!