Fotografija: Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)
Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)

NESREĆA U LASOVCU Pijan autom naletio na dijete koje je uz rub ceste guralo tačke

U prometnoj nesreći 13-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozlijede i prevezen je u Opću bolnicu „ dr. Anđelko Višić“ Bjelovar gdje je zadržan na liječenjuDječak od 13 godina teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21.40 sati u Lasovcu. 

Kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, 61-godišnjak je pod utjecajem alkohola upravljao osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, kroz Lasovac ne krećući se sredinom obilježene prometne trake.

Vozač je uhićen

U jednom trenutku je prednjim desnim dijelom automobila udario u 13-godišnjeg pješaka koji se kretao uz desni rub kolnika gurajući teretna kolica. U prometnoj nesreći 13-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozlijede i prevezen je u Opću bolnicu „ dr. Anđelko Višić“ Bjelovar gdje je zadržan na liječenju.

- 61-godišnji vozač je uhićen i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu- kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj i dodaju kako je Županijska cesta 2232 na kojoj se dogodila nesreća bila zatvorena za promet od 22,25 do 23.30 sati.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!