Fotografija: Nesvakidašnji prizor u Doljanima/Foto: Čitatelj
Galerija
Nesvakidašnji prizor u Doljanima/Foto: Čitatelj

NESREĆA U DOLJANIMA Kombijem "zajašio" metalne rubnike i klizao po njima 16 metara

Vozač je u lijevom zavoju izgubio nadzor nad kombijem, udario u zemljano-betonski nasip, a nakon toga i u nosač prometnog znaka i smjerokazeU prometnoj nesreći koja se jučer  oko 12.40 sati dogodila u ulici Hrvatskih branitelja u Doljanima kod Daruvara, samo pukom srećom nitko nije stradao.

Prema riječima načelnika Policijske postaje Daruvar Dalibora Čajse, nesreću je skrivio 32-godišnji vozač kombija marke Peugeot, daruvarskih registracija, koji se kretao iz smjera Daruvara prema Kipu.

Nije bio pijan

- Dolaskom do kućnog broja 26 zbog neprilagođenje brzine kretanja uvjetima na cesti, u lijevom je zavoju izgubio nadzor nad vozilom i prednjim lijevim dijelom uradio u zemljano-betonski nasip. Zatim je udario u nosač prometnog znaka i smjerokaze te se prednjim dijelom vozila popeo na metalne odbojnike uz cestu i otklizao 16 metara. Nakon toga se zaustavio - kazao nam je načelnik Čajsa dodajući kako u nesreći nitko nije ozlijeđen.

Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj

Vozač je alkotestiran, a reakcija na alkohol je izostala. No, budući da je uzrok ove nesreće neprilagođena brzina, vozaču je na licu mjesta naplaćena novčana kazna.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!