Fotografija: Policija je napravila očevid na mjestu nesreće i utvrdila da ju je motociklist skrivio/ Foto: Tea Cimaš/CROPIX (ilustracija)
Policija je napravila očevid na mjestu nesreće i utvrdila da ju je motociklist skrivio/ Foto: Tea Cimaš/CROPIX (ilustracija)

Neregistriranim motorom i bez vozačke sletio u jarak u Lasovcu i još izvrijeđao policajce

Zbog odbijanja alkotestiranja i svih ostalih prekršaja koje je napravio, podnesen je optužni prijedlog i određeno zadržavanje od tri dana u Zatvoru u BjelovaruMotociklist u dobi od 53 godine izvrijeđao je policajce nakon što je u ponedjeljak u mjestu Lasovac neregistriranim motociklom i bez važeće vozačke dozvole sletio u jarak.

Naime, kako nas je izvjestila PU bjelovarsko-bilogorska, 53-godišnji motociklist je dolaskom do raskrižja sa županijskom cestom u Lasovcu, skrenuo ulijevo te je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor i sletio u putni jarak i zajedno s motociklom pao na bok. Motociklist nije ozlijeđen, no na motoru je nastala materijalna šteta.

Uhićen i odveden u postaju

Kada su ga policijski službenici zbog provjere identiteta zatražili bilo kakav dokument, on ih je počeo vrijeđati, a nakon što su mu naredili da prestane, pravio se da ih ne čuje zbog čega je uhićen i priveden u službene prostorije policije. Tamo su ga smjestili u posebnu prostoriju do dovođenja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru. Zbog odbijanja alkotestiranja i svih ostalih prekršaja koje je napravio, podnesen je optužni prijedlog. Nakon saslušanja 53-godišnjaku je određeno zadržavanje od tri dana u Zatvoru u Bjelovaru.