Fotografija: Foto: Privatni album i čitatelj
Galerija
Foto: Privatni album i čitatelj

Narta zavijena u crno zbog pogibije omiljene pekarice: "Milica je pekla najfinije kolače"

"Nije imala nikakvog radnog iskustva u pekari, ali je u roku od tjedan dana postala najbolja pekarica", rekao nam je bivši šef tragično stradale MiliceNarta je zavijena u crno zbog vijesti o stravičnoj pogibiji svima omiljene susjede Milice B., 69-godišnjakinje koja je rano ujutro u srijedu stradala u teškoj prometnoj nesreći u Narti.

Ona je, naime, u 7 sati i 50 minuta iznenada izgubila kontrolu nad svojim automobilom, prešla u suprotni trak, sletjela s ceste i udarila u putni most. Nažalost, nije joj bilo spasa, preminula je na mjestu događaja, a policijski očevid ustanovit će što se točno dogodilo. 

Pretpostavlja se da ju je svladao umor ili joj je pozlilo. 

Susjedi su u šoku

- Bila je jako dobra gospođa, radila je u pekari i pekla je najfinije kolače. Šokirali smo se kad smo saznali da je ona poginula i to samo malo dalje od svoje kuće. Iako je već bila u godinama za mirovinu, nastavila je raditi jer je voljela svoj posao, a pekla je najfinije kolače u Narti, svi su od nje kupovali - ispričala nam je potreseno Miličina susjeda koju je vijest o smrti omiljene pekarice izuzetno rastužila. 

Doznajemo i kako je nesretna gospođa Milica iza sebe ostavila neutješne supruga Slobodana, sina te dvoje unučadi koje je jako voljela. Poznavala ju je cijela Narta i svi, kažu nam, o njoj imaju samo riječi hvale te ih je nezina iznenadna smrt duboko potresla. 

Vlasnica danas ugašene pekare Panini Craft Ana Radovanović je u suzama, bila joj je poput sestre, a Anin suprug Borivoje o svojoj je nekadašnjoj zaposlenici ispričao sve naljepše, rekavši da bi je kao osobu, da postoji ocjena veća od deset, ocijenio tako. 

U tjedan dana postala najbolja

- Udala se u Nartu kao djevojka, znamo se više od pedeset godina, za nas je radila godinama. Inače je negdje iz Slavonije. Njezin suprug Slobodan i ja zajedno smo išli u školu tako da smo svi bili kao obitelj i družili se. Završila je birotehničku školu, radila kao knjigovotkinja u Moslavini, a onda je jednog dana došla kod nas. Nije imala nikakvog radnog iskustva u pekari, ali je u roku od tjedan dana postala najbolja pekarica. I u vrijeme kada je bilo najviše posla, nije joj ništa bilo teško. Kroz smijeh je govorila, dajte, dajte da još pečemo, bit će veći promet - tužno nam je ispričao Borivoje Radovanović. Dodao je da je i kod kuće bila izuzetno vrijedna, vodila je brigu o kravama, svinjama i drugim domaćim životinjama. 

- Neumorna je bila, stalno je nešto radila. Jako nas je pogodila njezina smrt, odmah se po cijelom naselju pročulo da je to ona, čim se saznalo da se dogodila ta strašna nesreća. Molim vas, napišite sve najljepše o njoj jer je to stvarno zaslužila - ispričao nam je utučeno Borivoje. 

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Jedna od susjeda kaže nam kako su ovim, inače mirnim dijelom državne ceste 43, odjednom rano jutro proparali zvuci sirena. Najprije su dojurili bjelovarski vatrogasci, odmah iza njih i Hitna pomoć, no Milici, koja je u vozilu bila sama, liječnici nažalost nisu mogli pomoći. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!