Fotografija: Foto: Joško Šupić/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Joško Šupić/CROPIX (Ilustracija)

Napao muškarca koji ga je snimio dok divlja autom na parkiralištu trgovačkog centra u Bjelovaru

Nepoznati vozač udaljio se s mjesta događaja nakon što je 40-godišnji muškarac izbrisao snimku, a policija ga sad tražiBjelovarski policajci tragaju za muškarcem koji je u petak oko 20.30 sati divljao svojim autom po parkiralištu trgovačkog centra u Ulici Vlahe Paljetka u Bjelovaru.

Naime, kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, nepoznati vozač je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka neprimjerenom brzinom, te je naglo kretao, kočio i „driftao“ vozilom, zaletavao se i kružio parkiralištem tako da škripi gumama. Sve to mobitelom je snimio 40-godišnji muškarac.

Napao i djevojku

- Nepoznati vozač je to primijetio, zaustavio se, izašao iz automobila i prišao 40-godišnjaku kojega je verbalno napao, vikao i galamio na njega, zato što ga je snimao i tražio od njega da izbriše snimku. Nakon toga ga je hvatao rukama za odjeću i naguravao. U tom trenutku u obranu se umiješala 26-godišnjakinja koja se ispriječila tijelom između nepoznatog vozača i 40-godišnjaka na što je nepoznati muškarac svojim rukama naguravao i nju, te nadalje inzistirao na brisanju snimke - kažu u policiji i dodaju da se nepoznati vozač udaljio s mjesta događaja nakon što je 40-godišnji muškarac izbrisao snimku.

Slijedi kriminalističko istraživanje na utvrđivanju identiteta nepoznatog vozača, a potom podnošenje optužnog prijedloga protiv njega zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!