Fotografija: Policija je u Novoj Rači imala pune ruke posla/ Foto: Ronald Goršić/CROPIX
Policija je u Novoj Rači imala pune ruke posla/ Foto: Ronald Goršić/CROPIX

Na kramu u Novoj Rači muškarac "popio šamar", a jednoj djevojci ukradena torbica

Djevojka je nastala štetu procijenila na nekoliko tisuća kuna, dok muškarca koji je ošamario 19 godina mlađeg muškaraca čeka optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u BjelovaruPolicija na proslavi svetkovine Velike Gospe u Novoj Rači imala pune ruke posla. Naime, u noći s nedjelje na ponedjeljak 26-godišnjakinji je netko ukrao torbicu u kojoj je držala novčanik i mobitel.

- U nedjelju 14. kolovoza, nekoliko sati iza ponoći u Novoj Rači, u Sajmišnoj ulici na javnom okupljanju, nepoznati počinitelj je 26-godišnjakinji ukrao torbicu u kojoj se nalazio njezin novčanik i mobitel. Nastala procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, izvijestila je bjelovarska policija.

Kako kažu vezi ovog kaznenog djela slijedi kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja.

Opalio šamar drugom muškarcu

Idućeg dana proslave 50-godišnjak je vrijeđao 31-godišnjaka, a potom mu i opalio šamar.

- U ponedjeljak 15. kolovoza oko 21 sat u Novoj Rači, u Sajmišnoj ulici na javnom okupljanju, javni red i mir narušavao je 50-godišnjak tako što je verbalno napao 31-godišnjaka te ga ošamario, poručili su iz policije.

Dodaju i to da protiv 50-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.