Fotografija: Advent u Bjelovaru-ilustracija/ Foto: Deni Marčinković
Advent u Bjelovaru-ilustracija/ Foto: Deni Marčinković

Na bjelovarskom Adventu udario muškarca šakom u glavu pa pobjegao

iako se 28-godišnjak nakon nemilih scena udaljio s mjesta događaja, protiv njega slijedi optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru, kažu iz policijeIdilu bjelovarskog Adventa ovog vikenda poremetio je 28-godišnjak, koji je šakom u glavu udario 39-godišnjaka, a potom pobjegao s mjesta događaja, izvijestila je bjelovarska policija.

Zaradio optužni prijedlog

- U subotu, 11. prosinca oko 19.00 sati u Bjelovaru, na Trgu Eugena Kvaternika, kod kućica postavljenih povodom Adventa u Bjelovaru, 28-godišnjak je narušavao javni red i mir na način da je prišao 39-godišnjaku i tjelesno ga napao udarivši ga šakom u predjelu lica, kažu iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Dodaju i to da iako se 28-godišnjak nakon nemilih scena udaljio s mjesta događaja, a protiv njega slijedi optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

Ranije nesuglasice

Budući da se u to vrijeme u središnjem gradskom parku održavao i koncert, svjedoka sigurno neće nedostajati. Također, neslužbeno doznajemo da je navedeni dvojac i prije imao nesuglasica.