Fotografija: Policija je evidentirala dva prekršaja na utakmici/ Foto: Deni Marčinković (ilustracija)
Policija je evidentirala dva prekršaja na utakmici/ Foto: Deni Marčinković (ilustracija)

Muškarcu iz Daruvara zbog viška promila zabranjen ulaz na utakmicu Mladosti i Hajduka

Policajci su prilikom ulaska na tribinu zatekli i 51-godišnjaka s koprivničkog područja, koji je kod sebe imao 0,54 grama marihuane koja mu je oduzetaUtakmica osmine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između NK Mladost Ždralova i HNK Hajduk Split prošla je bez izgreda, poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Kako kažu, evidentirana su tri prekršaja, od kojih je jedan muškarac pokušao pijan ući na stadion, dok je kod drugog pronađena manja količina marihuane.

- Prilikom ulaska na tribinu nogometnog Gradskog stadiona policijski službenici zatekli su 52-godišnjaka s daruvarskog područja koji je u športski objekt pokušao ući u alkoholiziranom stanju. On je alkotestiran te mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,67 g./kg, izvijestili su iz bjelovarske policije.

Podravac pokušao unijeti travu

Kako kažu, protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenog prekršaja iz članka 4. stavka 1. točke 3. Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima.

- Također policijski službenici su prilikom ulaska na tribinu zatekli 51-godišnjaka s koprivničkog područja, koji je kod sebe posjedovao 0,54 grama opojne droge marihuane koja mu je oduzeta. Protiv njega također slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenog prekršaja iz članka 4. stavka 1. točke 3. Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima te članka 3. stavka 1. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, zaključili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.