Fotografija: Foto: Zeljko Puhovski/CROPIX (ilustracija)
Foto: Zeljko Puhovski/CROPIX (ilustracija)

Muškarcu (40) oduzeli dijete pa je bacio molotovljev koktel na Centar za socijalnu skrb!

U napadu na Centar za socijalnu skrb nitko nije ozlijeđen, a nad muškarcem se provodi kriminalističko istraživanjeMuškarac (40) je jutros bacio molotovljev koktel na Centar za socijalnu skrb u Ivancu, prenosi Jutarnji list.

Kako je priopćila PU varaždinska, koja je objavila detalje incidenta, oko 9:25 je došao na prvi kat zgrade u prostore Centra za socijalnu skrb u Ivancu.

- Razbio je staklo na vratima hodnika te u isti bacio zapaljivu staklenu bocu, nakon čega se svojim vozilom udaljio s mjesta događaja. Uslijed djelovanja zapaljive materije nastala je materijalna šteta, dok nije nitko ozlijeđen. Događaju je prethodilo službeno postupanje Centra u području obiteljsko-pravne zaštite djece - kažu iz varaždinske policije.

Dijete oduzeto jutro

Policija trenutno nad privedenim muškarcem kojem je, kako neslužbeno doznajemo, po žurnoj mjeri jutros oduzeto dijete, provodi kriminalističko istraživanje.

Kad su vatrogasci zaprimili dojavu o požaru na adresi u Ulici Đure Arnolda 11 u Ivancu, još nisu znali gori li cijeli objekt u kojemu se nalaze mnogi uredi javnih institucija da bi dolaskom na požarište saznali da se radi o požaru samo u prostorijama Centra za socijalnu skrb.

Muškarac koji je zbog odluke CSS-a odlučio zapaliti njihove prostorije bit će povrgnut vađenju krvi i davanju urina kako bi se utvrdilo je li, eventualno, u inkriminirano vrijeme imao u sebi alkohola ili neke nedozvoljene supstance, piše Jutarnji.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!