Fotografija: Foto: Darko Tomaš/CROPIX (ilustracija)
Foto: Darko Tomaš/CROPIX (ilustracija)

Muškarac napravio rusvaj u daruvarskom kafiću jer njegovom ocu nisu dali piti

Sutkinja je muškarca kaznila zbog narušavanja javnog reda i mira, a on se nije ni odazvao suđenjuMuškarac (33) počinio je rusvaj jer mu oca nisu pustili uz kafić s obzirom da ima zabranu ulaska zbog ranijeg nereda.

Prema presudi, on je u listopadu oko 22.20 sati u kafiću u Daruvaru narušavao javni red i mir pod utjecajem alkohola od 0,77 promila.

Pljunuo na staklo

“Nezadovoljan time što njegov otac, s kojim je bio u kafiću, ima zabranu pristupa u isti i time što im je konobarica odbila dati piće, vikao na konobaricu: Je*em ti majku, odje*i! Vikao je na nju: Zašto moj otac ne može piti?”, navodi se u presudi koju donosi portal Danica.

Nakon toga, s ocem se vratio do kafića oko 23.55 sati, ali kafić je bio zatvoren. On i otac zastali su pred ulaznim vratima kafića koja su bila zaključana.

“Vikao je konobarici:: Je*em ti majku! To je više puta ponovio te je nekoliko puta rukama i nogama udarao po ulaznim vratima, te je nekoliko puta pljunuo na staklo ulaznih vrata”, naglašava prekršajna sutkinja.

Šefica zabranila da mu daju piće

Konobarica je na sudu ispričala kako su se 33-godišnjak i otac te noći pojavili u kafiću, a oca zna odranije jer je često bio jako pijan, zbog čega joj je šefica izričito zabranila da mu poslužuje pića.

“Obojica su bila pijana, a sin je počeo vikati i vrijeđati me raznim psovkama. Rekla sam im da se udalje iz kafića i nazvala šeficu koja mi je rekla da sam dobro postupila.

Nakon sat i pol, kada je bilo gotovo radno vrijeme i ulazna vrata zaključana, opet su došli. Sin je opet vikao i psovao, a nakon toga je lupao po vratima i pljunuo po staklu. Ja sam tada pozvala policiju”, prisjetila se konobarica.

Muškarac je proglašen krivim i kažnjen sa 100 eura plus 50 eura troškova postupka. Presuda je nepravomoćna. Na suđenje se nije odazvao.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!