Fotografija: Foto: Vlado Kos/Cropix (ilustracija)
Foto: Vlado Kos/Cropix (ilustracija)

Muškarac iz Bjelovara opelješio dva automat kluba u Požegi

30-godišnjak je "haračio" po Požegi u listopadu prošle godine te u istom mjesecu ove godine, kažu iz policijePolicijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Bjelovara kojeg se sumnjiči da je počinio kaznena djela prijevare.

Naime, prema izvješću PU požeško-slavonske, muškarca iz Bjelovara sumnjiče da je u dva navrata prevario djelatnice dvaju požeških automat kluba te ih oštetio za više od 25 tisuća kuna.

Nije vratio dug

- Osumnjičeni je dana 25. listopada 2021. u Požegi u Ulici Kamenita vrata u automat klubu od 25-godišnje djelatnice zatražio da mu u automat uplati iznos od 3.500 eura kako bi mogao igrati, što je ona i učinila, a 30-godišnjak je nakon izgubljenog iznosa napustio automat klub nepodmirivši navedeni iznos, izvijestili su iz PU požeško-slavonske.

Kako kažu, ista osoba u Požegi je 2. listopada ove godine u automat klubu koji se nalazi u Ulici Matice Hrvatske od 26-godišnje djelatnice zatražio da mu promjeni novčani iznos od 600 eura u kune što je ona i učinila, no on joj nije dao novac te se udaljio iz objekta.

- Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave, zaključuju iz PU požeško slavonske.