Fotografija: 
Foto: Goran Šebelić/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Goran Šebelić/CROPIX (Ilustracija)

Muškarac divljao na benzinskoj u Bjelovaru: "Šutao predmete pa glavom u glavu udario radnika"

Pokušaj mladog zaposlenika da smiri nervoznog 31-godišnjaka nije urodio plodom. Štoviše, to ga je tek razbjesnilo pa je napravio pravi kaosBenzinska postaja u Vukovarskoj ulici u Bjelovaru bila je u nedjelju prijepodne poprište nesvakidašnjeg incidenta koji je srećom ipak prošao bez ozbiljnijih posljedica. 

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac u dobi od 31 godinu došao je na postaju vidno nervozan. Bilo je to dvadeset minuta iza deset sati. Razgovarao je na mobitel i u jednom je trenutku počeo nogom "šutati" predmete na ulazu u benzinsku postaju.

Psovao i galamio

U tom je trenutku reagirao 21-godišnji zaposlenik koji je rastrojenog muškarca zamolio da se smiri i da prestane udarati inventar. To ga je tek razbjesnilo, pa je počeo psovati i galamiti, a onda je i fizički nasrnuo na mladića koji ga je pokušao smiriti. Udario ga je glavom u glavu. Sve je ipak prošlo bez posljedica, odnosno, mladi zaposlenik benzinske postaje nije zatražio liječničku pomoć.

Ubrzo je stigla i policija koja je muškarca prekršajno prijavila. Što je bio povod njegovoj nervozi zasad nije poznato, no sigurno je da ga čeka ozbiljna novčana kazna. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!