Fotografija: 
Foto: Goran Sebelic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Goran Sebelic/CROPIX (Ilustracija)

Mrtav pijan u 5 ujutro rekao policajcu: "Kaj se ti debeli tu šepuriš?!". Uhićen je

Policajac je na sudu svjedočio kako mu se mladić obratio pogrdnim riječima bez ikakvog razloga jer prema njemu nisu uopće postupali. Sutkinja je mladića kaznila s 350 eura i 35 eura troška postupkaMladić (27) proglašen je krivim i osuđen jer je oko 4.45 ujutro na benzinskoj postaji, ničim izazvan, policajcu rekao da je debel i da se šepuri, piše Danica.

Prema presudi, Adrian je to učinio potkraj svibnja lani u sitne sate na benzinskoj postaji Ine u Čakovcu, u Zrinsko Frankopanskoj 18, čime je narušavao javni red i mir.

“Ispred ulaza u benzinsku postaju Ine, prilikom postupanja policijskih službenika, pogrdnim riječima vrijeđao je i omalovažavao policijskog službenika policijske postaje Čakovec.

Napuhao 2,07 promila

Rekao mu je: ‘Kaj si se ti debeli došel tu šepuriti?! Okrivljenik je predmetne zgode bio pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,07 g/kg”, navodi se u presudi.

Policajac je na sudu svjedočio kako mu se mladić obratio pogrdnim riječima bez ikakvog razloga jer prema njemu nisu uopće postupali.

“Odmah je alkotestiran te je uz uporabu sredstva policije uhićen i doveden u prostorije Policijske uprave međimurske”, rekao je uvrijeđeni policajac.

Sutkinja je mladića kaznila s 350 eura i mora platiti 35 eura troškova postupka. Od kazne mu se oduzima 40 eura jer je jedan dan proveo u policijskom pritvoru, piše Danica.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!