Fotografija: Foto; Niksa Stipanicev/CROPIX (Ilustracija)
Foto; Niksa Stipanicev/CROPIX (Ilustracija)

Motociklist sletio i zabio se u ogradu: "Vozio bez kacige i pod zabranom. Odbio alkotest"!

Vozač motocikla je u nesreći ozlijeđen i vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ BjelovarPrometna nesreća u kojoj je ozlijđen motociklist dogodila se u petak, 27. listopada, oko 17,00 sati, u Prokljuvanima, naselju nedaleko Bjelovara.

Kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, do nesreće je došlo kada je 36-godinjak upravljao motociklom i zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem motocikla i sletio s kolnika pri čemu je udario u dvorišnu ogradu obiteljske kuće.

Ukinuta vozačka

- Vozač motocikla je u nesreći ozlijeđen i vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar. 36-godišnjak u trenutku nesreće nije nosio zaštitnu kacigu i upravljao je motociklom u vrijeme kada mu je ukinuta vozačka dozvola, a nakon nesreće odbio je alkotestiranje i izuzimanje uzoraka krvi i urina radi analize, kažu u policiji.

Po završetku svih radnji u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja, protiv vozača motocikla slijedi podnošenje odgovarajuće prijave.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!