Fotografija: U prometnoj nesreći poginuo je mladi motociklist/ Foto: Facebook
U prometnoj nesreći poginuo je mladi motociklist/ Foto: Facebook

Motociklist (18) kod Bjelovara izgubio život nakon što mu je kamion oduzeo prednost

"18-godišnjak koji je upravljao motociklom, izbjegavajući sudar s teretnim automobilom skrenuo je udesno na bankinu i sletio u putni jarak gdje je motocikl udario u betonski most", kažu u policijiBJELOVAR - Policija je objavila rezultate očevida nakon jučerašnje teške prometne nesreće u Velikom Korenovu u kojoj je život izgubio motociklist.

Naime, kako kažu, do nesreće je došlo kada je 51-godišnjak koji je upravljao teretnim automobilom s poluprikolicom, bjelovarskih registarskih oznaka, uključujući se s nerazvrstane ceste na kolnik državne ceste DC-43 skretao ulijevo, a prije uključivanja na državnu cestu nije propustio sva vozila koja su se njome kretala.

Stradao na mjestu

- 18-godišnjak koji je upravljao motociklom, zagrebačkih registarskih oznaka, izbjegavajući sudar s teretnim automobilom skrenuo je udesno na bankinu i sletio u putni jarak gdje je motocikl udario u betonski most. Na mjestu događaja smrtno je stradao 18-godišnji motociklist.

Očevidom na mjestu događaja je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika koja je naložila obdukciju poginulog. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja, kažu iz policije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!