Fotografija: Pijani muškarac uhićen je/Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (ILUSTRACIJA)
Pijani muškarac uhićen je/Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (ILUSTRACIJA)

Mortus pijan staklenom bocom udario konobara jer mu nije dao piće: "I to nakon radnog vremena"

"Budući da je konobar odbio jer je radno vrijeme ugostiteljskog objekta završilo, 27-godišnjak ga je staklenom bocom pogodio u tijelo te ga vrijeđao pogrdnim riječima. Potom je ušao u šank i ošamario ga", kažu u policijiPrije dva dana, 21. listopada, u jednom garešničkom kafiću došlo je do incidenta kojeg je izazvao pijani mladić.

Kako javljaju u PU bjelovarsko-bilogorskoj, oko 02.15 sati, u ugostiteljskom objektu u Garešnici, na Trgu hrvatskih branitelja, 27-godišnji gost je od konobara tražio da ga usluži alkoholnim pićem.

Vrijeđao ga i ošamario

- Budući da je konobar odbio jer je radno vrijeme ugostiteljskog objekta završilo, revoltiran što nije dobio piće koje je tražio, 27-godišnjak ga je staklenom bocom pogodio u tijelo te ga vrijeđao pogrdnim riječima. Potom je ušao u šank i ošamario ga. Pijani 27-godišnjak je priveden u službene prostorije policije gdje mu je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 2,22 g/kg, kažu u policiji.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 27-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga nadležnom sudu.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!