Fotografija: Mladić je zatečen bez vozačke tijekom redovne kontrole prometa/Foto: Nikolina Vuković Stipaničev/CROPIX (ilustracija)
Mladić je zatečen bez vozačke tijekom redovne kontrole prometa/Foto: Nikolina Vuković Stipaničev/CROPIX (ilustracija)

Mladić vozio auto po Bjelovaru bez položenog vozačkog ispita, prijeti mu do 60 dana zatvora

Mladić je uhićen, doveden u službene prostorije policije gdje je smješten u posebnu prostoriju do saslušanja na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru

Bjelovarski policajci uhvatili su u ponedjeljak 19-godišnjaka koji se po Bjelovaro vozio Golfom prije nego što je položio vozački ispit.

Mladić je zatečen u 14.40 sati u Ulici Krste Frankopana u Bjelovaru u redovnoj kontroli prometa kako upravlja autom marke Golf zagrebačkih registracija prije stjecanja prava na upravljanje vozilima određene B kategorije jer nije položio vozački ispit.

Velike novčane kazne

Mladić je uhićen, doveden u službene prostorije policije gdje je smješten u posebnu prostoriju do saslušanja danas na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

Inače, prema zakonu, osoba koja upravlja motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje vozilom, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od 10.000 do 20.000 kuna ili kaznom zatvora u trajanju do 60 dana.