Fotografija: Tokom kontrole prometa, u Grubišnom Polju uhvaćen mladić koji je kršio mjeru samoizolacije
Foto: Danijela Peracic/CROPIX
Tokom kontrole prometa, u Grubišnom Polju uhvaćen mladić koji je kršio mjeru samoizolacije Foto: Danijela Peracic/CROPIX

Mladić u Grubišnom Polju kršio mjeru samoizolacije. Prijeti mu kazna do 15 tisuća kuna

20-godišnjak je kao putnik zatečen u vozilu inozemnih registracijskih oznaka, iako mu je imao izrečenu epidemiološku mjeru Covid- samoizolacije, kazali su iz bjelovarske policijeRutinskom kontrolom prometa, policijski službenici u prometu su zatekli 20-godišnjaka koji se trebao nalaziti u samoizolaciji, izvijestili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

- U utorak 4. siječnja oko 21 sati u Grubišnom Polju, u Ulici Braće Radića prilikom kontrole prometa policijski su službenici u vozilu inozemnih registracijskih oznaka kao putnika zatekli 20-godišnjaka za kojeg je utvrđeno da je prekršio izrečenu mu epidemiološku mjeru Covid- samoizolacije, kazali su iz bjelovarske policije.

Kazna do 15 tisuća kuna

Dodali su i to da mu je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti uručen prekršajni nalog, a predviđena novčana kazna za počinjeni prekršaj je u rasponu od osam do 15 tisuća kuna.