Fotografija: Foto: Denis Jerković/ CROPIX (ilustracija)
Foto: Denis Jerković/ CROPIX (ilustracija)

Mladić skrivio prometnu nesreću u Daruvaru: "Na licu mjesta platio kaznu od 130 eura"

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Krste Frankopana, skretao je u lijevo, a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, kažu u policijiMladić od 20 godina skrivio je jučer oko 20 sati prometnu nesreću u Daruvaru u kojoj, srećom, nije bilo ozlijeđenih.

Prema priopćenju PU bjelovarsko-bilogorske, 20-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka Ulicom Luke Botića.

- Dolaskom do raskrižja s Ulicom Krste Frankopana, skretao je u lijevo, a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Budući da nije vodio računa o položaju vozila te o smjeru i brzini kretanja, prešao je na suprotnu kolničku traku i prednjim lijevim djelom vozila udario u prednju lijevu stranu osobnog automobila također daruvarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnji vlasnik - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj i napominju kako u prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Zbog izazivanja prometne nesreće, 20-godišnjem vozaču na mjestu događaja naplaćena je novčana kazna u iznosu od 130,00 eura.