Fotografija: Pronađena indijska konoplja poslana je na analizu u Centar za kriminalistička vještačenja/Foto: Danijel Bartolić/CROPIX (ilustracija)
Pronađena indijska konoplja poslana je na analizu u Centar za kriminalistička vještačenja/Foto: Danijel Bartolić/CROPIX (ilustracija)

Mladić s područja Bjelovara policiji dobrovoljno predao 33 stabljike indijske konoplje

Policajci su marihuanu pronašli u kući u vlasništvu 30-godišnjaka i 27-godišnjaka koji žive na širem bjelovarskom području
Bjelovarski policajci zaplijenili su 33 stabljike indijske konoplje koje su bile zasađene u plastične posude na širem bjelovarskom području.

Prema priopćenju PU bjelovarsko-bilogorske, policajci su u utorak s nalogom Županijskog suda obavili pretragu obiteljske kuće u vlasništvu 30-godišnjaka i 27-godišnjaka na širem bjelovarskom području.

Zasadili ih u posude

Prije početka pretrage 27-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao 33 stabljike nalik na biljke indijske konoplje koje su bile zasađene u PVC posude.

Biljke su oduzete i odvezene na vještačenje, a po dobivanju nalaza slijedi adekvatna prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.