Fotografija: Mladić je sam potražio liječničku pomoć/ Foto: Martina Čapo
Mladić je sam potražio liječničku pomoć/ Foto: Martina Čapo

Mladić pijan sletio autom u Velikoj Pisanici: "Udario u stup i most pa sam otišao u bolnicu"

Nakon nesreće vozač je parkirao auto u susjednom dvorištu i napustio mjesto događaja, kažu u PU bjelovarsko-bilogorskojVELIKA PISANICA - Protekle subote mladić je u Velikoj PIsanici pijan sjeo za upravljač automobila i pritom izazvao prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđen.

Naime, kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, u subotu, 20. travnja, oko 15,15 sati, u Velikoj Pisanici 20-godišnjak je, u svojstvu mladog vozača, pod utjecajem alkohola upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka.

- Zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio u putni jarak gdje se vozilo nastavilo nekontrolirano kretati pri čemu je udarilo u betonski most i stup niskonaponske mreže.

Čeka ga kazna

Nakon prevrtanja u putnom jarku vozilo se zaustavilo u kolničkoj traci. Nakon nesreće vozač je pomaknuo vozilo s kolnika parkiravši ga u susjednom dvorištu i napustio mjesto događaja bez da je vlasniku oštećenog betonskog stupa ostavio svoje podatke, javljaju uz PU.

U nesreći je nastala materijalna šteta na automobilu i stupu niskonaponske mreže. Vozač je zbog ozljeda zadobivenih u nesreći zatražio liječničku pomoć u općoj bolnici „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar.

- Nakon kvalifikacije ozljeda protiv 20-godišnjak slijedi podnošenje adekvatne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, javljaju iz policije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!