Fotografija: Foto; Niksa Stipanicev/CROPIX (Ilustracija)
Foto; Niksa Stipanicev/CROPIX (Ilustracija)

Mladić ozlijeđen u sudaru kod Bjelovara: "Vozač (72) išao u rikverc na cestu pa mu oduzeo prednost"

Mladić je upravljao teretnim vozilom koji se od siline udara podignuo u zrak i prevrnuo te se zaustavio tek kada je udario u betonski mostU utorak, oko 15,00 sati u Gornjim Plavnicama u prometnoj nesreći ozlijeđen je 20-godišnjak, javlja bjelovarsko-bilogorska policija.

Proveden očevid

Do nesreće je došlo kada je 72-godišnjak koji se osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, uključivao u promet vožnjom unatrag iz dvorišta i oduzeo prednost teretnom automobilu, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 20-godišnjak. Teretni automobil je udario u stražnji dio osobnog automobila nakon čega je zahvatio bankinu i nastavio se kretati po putnom jarku gdje je udario u betonski most. Uslijed udara došlo je do podizanja vozila u zrak i ono se prevrnulo na kolnik bočnom stranom.

- Zbog ozljeda zadobivenih u nesreći 20-godišnji vozač je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar. Nakon kvalifikacija ozljeda ozlijeđenog vozača slijedi podnošenje adekvatne prijave - kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!