Fotografija: Muškarac je u Velikom Vukovju napuhao čak 3,06 promila/ Foto: Josko Supic/CROPIX (ilustracija)
Muškarac je u Velikom Vukovju napuhao čak 3,06 promila/ Foto: Josko Supic/CROPIX (ilustracija)

Mladić ostao bez vozačke i mora platiti 13.000 kuna jer se pijan vozio po Badljevini

Budući da se nije htio zaustaviti, policija je procijenila pa postoji opasnost da će nastaviti voziti pijan pa su ga strpali u svoju posebnu prostorijuMladić od 23 godine neće smjeti voziti 6 mjeseci i mora platiti kaznu od 13.000 kuna jer je u nedjelju oko 1 sat u ulici kralja Zvonimira uhvaćen kako vozi pijan.

Prema priopćenju PU požeško-slavonske, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,56 promila upravljao 23-godišnjak koji se nije zaustavio na znak policijskog službenika.

Zaštitna mjera

- Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 23-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te mu je izdan prekršajni nalog na novčani iznos od 13. 000,00 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od šest mjeseci - kažu u PU požeđko-slavonskoj.