Fotografija: 
Foto: Vlado Kos/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Vlado Kos/CROPIX (Ilustracija)

Mladić kojem je oduzeta dozvola pijan sletio s ceste: "Prevezen je u bolnicu"

U još jednoj nesreći na čazmanskom području lakše je ozlijeđen 19-godišnjak koji je prebrzo vozio pa sletio s ceste i udario u betonsku ograduNa novogodišnje jutro vozilom Hitne pomoći u bjelovarsku je bolnicu prevezen 26-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola skrivio tešku prometnu nesreću kod Čazme.

Kako je javila bjelovarsko-bilogorska policija, oko šest sati ujutro mladić je upravljao automobilom bjelovarskih registracija i to ne samo pijan već i dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilom. Nije se držao svoje prometne trake nego je prešao u lijevu i u Suhaji sletio u putni jarak. 

Vozilo se zaustavilo tek kada je udarilo u betonski most, pri čemu je mladić i ozlijeđen. Iz policije dodaju da će protiv njega podnijeti prijavu zbog prekršaja. 

Još jedna nesreća

Policija javlja i o još jednoj prometnoj nesreći u Čazmi u kojoj je lakše ozlijeđen 19-godišnjak. Nesreća se dogodila oko 12 sati i trideset minuta. Mladi je vozač vozio Moslavačkom ulicom automobilom zagrebačkih registracija. Prema prvim informacijama, uzrok nesreće je prebrza vožnja zbog koje je izgubio kontrolu nad upravljačem te je sletio s ceste i udario u betonsku ogradu. I njega će prekršajno prijaviti, izvijestili su policajci.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!