Fotografija: 
Foto: Niksa Stipanicev/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Niksa Stipanicev/CROPIX (Ilustracija)

Mladić išao u rikverc pa se zabio u zid kuće u Bjelovaru i pobjegao: "Policija ga brzo pronašla"

Iako je morao vidjeti da je oštetio fasadu, vozaču nije palo na pamet stati i razmijeniti podatke s vlasnikom kuće, već je dao gas i pobjegao s mjesta nesrećeFasada obiteljske kuće 64-godišnjaka u Dravskoj ulici u Bjelovaru oštećena je u nesvakidašnjoj prometnoj nereći koja se u nedjelju dogodila u Bjelovaru. 

Prema izvješću bjelovarsko-bilogorske policije, do nesreće je došlo oko 13 sati. Tada još nepoznati vozač u Dravskoj ulici vozio je unatrag, a da nije pazio što se iza njega nalazi. Zbog toga je snažno udario u južni zid obiteljske kuće. 

Pronađeni vozač i automobil

Iako je morao vidjeti da je oštetio fasadu, vozaču nije palo na pamet stati i razmijeniti podatke s vlasnikom kuće, već je dao gas i pobjegao s mjesta nesreće.

Vlasnik je nazvao policiju koja je brzo reagirala i radom na terenu već drugog dana, u ponedjeljak, otkrila da je nesreću uzrokovao 20-godišnjak, a pronađen je i njegov automobil kojim je skrivio štetu na kući 64-godišnjeg vlasnika. 

- Protiv 20-godišnjeg vozača slijedi obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, rekli su u policiji. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na FacebookuTIkToku!