Fotografija: Policija je intervenirala po dojavi pospanih građana/Foto: Nikolina Vuković Stipaničev/CROPIX (ilustracija)
Policija je intervenirala po dojavi pospanih građana/Foto: Nikolina Vuković Stipaničev/CROPIX (ilustracija)

Mladić glasnom muzikom u sitne sate slavio prolazak Hrvatske u osminu finala

Okolni stanari prijavili su 24-godišnjeg susjeda jer je od 2.15 do 3.35 sati puštao glasnu muziku putem „bluetooth“ zvučnika.BJELOVAR – Žitelji Trojstvenog Markovca nadomak Bjelovara noćas nisu najbolje spavali. Osim toplotnog vala i nesnosne vrućine, mira im nije dao 24-godišnji susjed koji si je dao oduška. Naime, mladić je očito „produžio“ slavlje prolaska Hrvatske u osminu finala Eura te je reproduciranjem glasne muzike u kasnim noćnim satima narušavao javni red i mir.

Optužni prijedlog

Kako stoji u policijskom izvješću, 24-godišnjak je od 2,15 do 03,35 sati, na Đurđevačkoj cesti narušavao javni red i mir tako što je kao vlasnik kuće reproducirao glasnu muziku putem „bluetooth“ zvučnika. Opisanim ponašanjem narušio je mir okolnih stanara. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.