Fotografija: Nesreća se dogodila u mjestu Stražanac kod kućnog broja 45 /Foto: Marko Todorov/CROPIX (ilustracija)
Nesreća se dogodila u mjestu Stražanac kod kućnog broja 45 /Foto: Marko Todorov/CROPIX (ilustracija)

Mladić automobilom sletio s ceste u Stražancu i teško stradao

Neslužbeno doznajemo kako je vozač nedugo nakon dolaska u bolnicu operiran. Navodno je stradao u prepravljenom autu kojeg su on i prijatelji slagali za auto utrke
Karlo M. (21) teško je stradao u prometnoj nesreći koja je u subotu oko 19.15 sati dogodila u mjestiu Stražanac nedaleko od Končanice.

Kako smo doznali od policije, 21-godišnjak (policija nije navela njegov identitet) se vozio kroz mjesto Stražanac osobnim automobilom marke Fiat Bravo u smjeru istok zapad.

Udario u parkirani Audi

Budući da nije bio dovoljno blizu desnom rubu kolnika, u jednom je trenutku svojim vozilom prešao na lijevi dio kolnika i prednjim dijelom auta udario u prednji dio Audija koji je bio parkiran na bankini izvan kolnika.

Od siline udarca Audi je odbačen nazad na kolnik, a Fiat Bravo je sletio u putni jarak. Tamo je prvo udario u oglasnu ploču, a potom i u metalnu ogradu kod kućnog broja 45.

Pilikom udara, zasad još neutvrđeni predmet, najvjerojatnije neki mali fragment s vozila, ozlijedio je 25-godišnjeg pješaka koji je u tom trenutku tamo prolazio.

Prevezen u virovitičku bolnicu

U nesreći je teško ozlijeđen 21-godišnji vozač Fiat Brava koji je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u virovitičku bolnicu.

Neslužbeno doznajemo kako je vozač nedugo nakon dolaska u bolnicu operiran. Ozljede su ozbiljne i teške.  

Isto tako doznajemo da je vozač navodno stradao u prepravljenom autu kojeg su on i prijatelji slagali za auto utrke.