Fotografija: 
Mladić je, nažalost, izgubio bitku za život/Foto: Goran Sebelic/CROPIX (Ilustracija)
Galerija
Mladić je, nažalost, izgubio bitku za život/Foto: Goran Sebelic/CROPIX (Ilustracija)

Mladić (19) koji je u nedjelju autom sletio u Bjelanovcu preminuo u zagrebačkoj bolnici

Mladić je izlaskom iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu traku i zahvatio putnu bankinu. Potom je udario u ogradu nakon čega se došlo do višestrukog prevrtanja vozilaOd posljedica ozljeda preminuo je 19-godišnjak koji je u nedjelju, 1. listopada 2023. oko 16.15 sati u mjestu Bjelanovac osobnim automobilom sletio s ceste i udario u ogradu.

Kako su ranije izvijestili iz PU požeško-slavonske, 19-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, izlaskom iz blagog zavoja udesno, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, te prešao na suprotnu prometnu traku gdje je lijevim kotačima zahvatio putnu bankinu.

Više puta se okrenuo

- Nakon toga se vozilom vratio u svoju prometnu traku i prednjim dijelom udario u zaštitnu ogradu i sletio na zemljanu površinu gdje je došlo do višestrukog prevrtanja vozila.

Prevezen je u Opću županijsku bolnicu Pakrac na pružanje daljnje liječničke pomoći, a potom u KBC Zagreb gdje je u ponedjeljak 2. listopada 2023. u večernjim satima od posljedica ozljeda preminuo, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!