Fotografija: 
Policija je mladog lopova otkrila sasvim slučajno/Foto: Goran Sebelic/CROPIX (Ilustrcija)
Policija je mladog lopova otkrila sasvim slučajno/Foto: Goran Sebelic/CROPIX (Ilustrcija)

Mladić (18) na mopedu sinoć krao luk i krumpir s polja. Slučajno je naletjela policija...

"Upravljao je neregistriranim mopedom, bez položenog vozačkog ispita i bez zaštitne kacige. Kod sebe nije imao osobnu iskaznicu. Za vlasnicima povrća još se traga", kažu iz policijePolicija je sinoć sasvim slučajno, tokom redovne kontrole prometa, u večernjim satima naišla na 18-godišnjeg kradljivca luka i krumpira s međimurskih polja.

Kako su priopćili iz PU međimurske, jučer, 15. kolovoza u 21 sat u Pribislavcu, prilikom nadzora cestovnog prometa u Ulici Ivana Meštrovića, čakovečki policajci zaustavili su 18-godišnjaka koji je upravljao neregistriranim mopedom, bez položenog vozačkog ispita i bez zaštitne kacige te kod sebe nije imao osobnu iskaznicu.    

Oduzeli mu povrće

- Ujedno, na mopedu je prevozio više desetaka kilograma svježe iskopanog i ubranog luka te krumpira. Policijski službenici od 18-godišnjaka oduzeli su luk i krumpir zbog sumnje da je ukraden, dok se rad na utvrđivanju vlasnika ukradenih poljoprivrednih proizvoda, nastavlja.

Zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici, 18-godišnjak je sankcioniran izricanjem novčane kazne u ukupnom iznosu od 1730 eura”, otkrili su jutros iz PU međimurske.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku