Fotografija: 
Foto: Marko Todorov/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Marko Todorov/CROPIX (Ilustracija)

Mladi vozač prebrzo doletio na križanje Gudovačke ceste i Velikih Sredica: "Zaletio se u drugi auto"

"24-godišnjem vozaču koji je skrivio ovu prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama", kažu u policijiBJELOVAR - Još jedna prometna nesreća zbog prevelike brzine i neiskustva dogodila se jutros na bjelovarskom području. Pukome srećom, nitko nije ozlijeđen, no nastala je materijalna šteta.

Kako su nam potvrdili iz PU bjelovarsko-bilogorske, u ponedjeljak, 22. siječnja oko 06.51 sati, u Bjelovaru, 24-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka Gudovačkom ulicom.

Udario u lijevu stranu vozila

- Dolaskom do raskrižja s Velikim Sredicama nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju kolnika (kolnik mokar), uslijed čega je prednjim lijevim dijelom vozila udario u lijevi bočni dio osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka s kojim je upravljala 37-godišnjakinja, a koja je u trenutku prometne nesreće skretala u Gudovačku ulicu.

U prometnoj nesreći na osobnim vozilima nastala je materijalna šteta.

24-godišnjem vozaču koji je skrivio ovu prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu u policiji. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!