Fotografija: 
Foto: Damir Skomrlj/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Damir Skomrlj/CROPIX (Ilustracija)

Mladi vozač na zebri u Bjelovaru velikom brzinom udario ženu: "Hitno prevezena u bolnicu"

"Pješakinja je u naletu vozila pala na poklopac motora, a potom na kolnik", kažu u policiji ističući da još nisu dobili informacije o težini ozljeda 54-godišnje žene koja je stradala u nesrećiVozilom Hitne pomoći jučer ujutro u bjelovarsku Opću bolnicu "Dr. Anđelko Višić" s ozljedama je prevezena 54-godišnja pješakinja, žrtva prometne nesreće u centru Bjelovara. 

Na nju je oko 6.35 minuta u četvrtak ujutro velikom brzinom naletio osobni automobil bjelovarskih registracija za čijim je upravljačem bio 24-godišnji mladić. 

Odbačena na kolnik

Kako je izvijestila bjelovarsko-bilogorska policija, mladić je vozio istočnim dijelom Trga Stjepana Radića te je prevelikom brzinom došao do raskrižja s Ulicom Jurja Haulika. U tom je trenutku obilježeni pješački prijelaz prelazila 54-godišnja pješakinja. Mladić se nije uspio zaustaviti već je udario u nesretnu žena koja je u naletu vozila najprije pala na poklopac motora, a potom je od siline udarca i odbačena na kolnik. 

- Nakon zaprimanja medicinske dokumentacije odnosno kvalifikacija ozljeda pješakinje protiv 24-godišnjeg vozača slijedi podnošenje adekvatne prijave - kažu u policiji koja je provela očevid na mjestu prometne nesreće.   

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!