Fotografija: Ronioci interventne jedinice policije tijelo su pronašli na dubini od osam metara/Foto: Emica Elvedji/CROPIX (ilustracija)
Ronioci interventne jedinice policije tijelo su pronašli na dubini od osam metara/Foto: Emica Elvedji/CROPIX (ilustracija)

Mladi nogometaš iz Bjelovara utopio se na jezeru Čingi Lingi

Na mjestu događaja obavljen je očevid, tijelo je pregledao mrtvozornik te nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na sumnjivu smrt, javljaju iz policijeVelika tragedija koja se jučer dogodila na jezeru Čingi Lingi, u Općini Molve, zavila je Bjelovar u crno. Kako javljaju iz PU koprivničko-križevačke, oko 16.30 sati na udaljenosti od 20 metara od obale u dubini od osam metara ronioci Interventne jedinice pronašli su mrtvo tijelo 23-godišnjaka.

Tijelo na obdukciji

- Na mjestu događaja obavljene su očevidne radnje, tijelo je pregledao mrtvozornik te nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na sumnjivu smrt. Tijelo je prevezeno na Odjel Patologije Opće bolnice Koprivnica radi vršenja obdukcije, a policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, poručili su iz policije.

Kako neslužbeno doznajemo, poginuo je mladi nogometaš T.M. iz Bjelovara, koji se jučer s prijateljima zaputio na kupanje na jezero, na kojem vikendice imaju brojni Bjelovarčani.