Fotografija: Policija je mladića zaustavila u 20.35 sati u Kolodvorskoj ulici i alkotestirala/Foto: Nikolina Vuković Stipaničev/CROPIX (ilustracija)
Policija je mladića zaustavila u 20.35 sati u Kolodvorskoj ulici i alkotestirala/Foto: Nikolina Vuković Stipaničev/CROPIX (ilustracija)

Mladi Daruvarčanin uhvaćen kako vozi s 2,05 promila u krvi

M.B. (27) uhvaćen je tijekom redovne kontrole prometa u Kolodvorskoj ulici u Daruvaru. Priveden je u službene prostorije policije i smješten u posebnu prostoriju do otriježnjenjaDaruvarski policajci su u subotu oko 20.30 sati u redovnoj kontroli prometa u Kolodvorskoj ulici u Daruvaru zatekli 27-godišnjeg mladića kako upravlja Golfom daruvarskih registracija s 2,05 promila alkohola u krvi.

Optužni prijedlog

Mladić je priveden u službene prostorije policije i smješten u posebnu prostoriju do otriježnjena u kojoj je proveo 12 sati.

Protiv njega, zbog počinjenog prekršaja iz članka 199. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o M. B. (27) koji do sada nije bio evidentiran zbog vožnje u pijanom stanju ili nekih drugih prometnih prekršaja.