Fotografija: Ministar Mario Banožić/Foto: Jure Mišković/CROPIX
Ministar Mario Banožić/Foto: Jure Mišković/CROPIX

Ministar Banožić jutros sudjelovao u prometnoj nesreći, jedna osoba je poginula

Ministar je upravljao osobnim vozilom koje se sudarilo s kombijem. Vozač kombija je poginuo, a ministar Banožić završio je u bolnici u VinkovicimaMinistar obrane Mario Banožić sudjelovao je jutros u prometnoj nesreći u kojoj je poginula jedna osoba. Ministar je upravljao osobnim vozilom koje se sudarilo s kombijem. Vozač kombija je poginuo, javlja Telegram.

Kako je za Telegram potvrdio voditelj smjene PU vukovarsko-srijemske Fabijan Kapular, nesreća se dogodila u 6:15 sati, na izlazu iz Vinkovaca u smjeru Županje.

Banožić je u bolnici

“Mario Banožić prevezen je u bolnicu”, kazao nam je Kapular, koji nije znao detalje o zdravstvenom stanju i težinama ozljeda ministra Banožića.

“Očevid je u tijeku, detalje o događaju objavit ćemo kada bude završen”, rekao je voditelj smjene.

Iz Opće županijske bolnice Vinkovci za Telegram je potvrđeno da je ministar Banožić jutros dovezen u tu bolnicu.

“Na Odjel za intenzivno liječenje primljen je u 8:30 sati”, kazali su nam iz bolnice.

Poginuo vozač kombija

PU vukovarsko-srijemska objavila je priopćenje o nesreći.

“Jutros u 6.15 zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji u kojoj su sudjelovali kombi vozilo i osobno vozilo. Vozač kombi vozila je u prometnoj nesreći smrtno stradao, dok je vozač osobnog vozila (državni dužnosnik), zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci”, navode.

“U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru. Od 08.15 sati za promet je zatvorena ta dionica državne ceste broj DC-55 (Vinkovci-Županja)”, dodaju iz policije, javlja Telegram.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!