Fotografija: Očevid su napravili daruvarski policajci/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)
Očevid su napravili daruvarski policajci/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)

Mercedesom naletio na dvije djevojčice na pješačkom prijelazu u Jelačićevoj ulici u Daruvaru

Jednoj su djevojčici navodno stradale noge i glava, a drugoj vratna kralježnica, no točna kvalifikacija ozljeda još nije poznataDvije djevojčice u dobi od 10 i 16 godina završile su večeras u pakračkoj Općoj bolnici nakon što je na njih na obilježenom pješačkom prijelazu na križanju Jelačićeve i Domobranske ulice u Daruvaru naletio auto.

Prema prvim, neslužbenim informacijama, na njih je naletio vozač Mercedesa kutinskih registracija koji navodno nije bio pod utjecajem alkohola.

Dva tima Hitne pomoći

- Čuo sam kako policiji govori da su pretrčavale i da ih nije vidio - rekao nam je jedan očevidac nesreće. Djevojčice su bile pri svijesti ali se navodno uopće ne sjećaju samog događaja.

Na mjesto nesreće pozvana su dva tima Hitne medicinske pomoći, jedan iz Daruvara, a drugi iz Grubišnog Polja, koji su svoj dio posla obavili na najvišem profesionalnom nivou. Pružili su pomoć djevojčicama na licu mjesta i potom ih prevezli u pakračku Opću bolnicu. 

Utvrđuju se okolnosti

Kako neslužbeno doznajemo, jednoj su djevojčici stradale noge i glava, a drugoj vratna kralježnica, no točna kvalifikacija njihovih ozljeda još nije poznata. 

Očevid su na mjestu nesreće obavili daruvarski policajci koji još utvrđuju sve okolnosti ove prometne nesreće.