Fotografija: Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (Ilustracija)

Masovna tučnjava ispred poznatog noćnog kluba u Bjelovaru: "Mladić završio u bolnici"

Policija još slaže sve kockice mozaika ovog događaja, jer se većina sudionika tučnjave razbježala do dolaska policijskih službenika koji su na intervenciju izašli temeljem dojaveIspred popularnog noćnog kluba u Bjelovaru, u Ulici Krste Frankopana, u noći sa subote na nedjelju došlo je do fizičkog obračuna više osoba, a jedan je mladić u dobi od 20 godina zadobio ozljede zbog kojih je zbrinut u bolnici. 

Policija još slaže sve kockice mozaika ovog događaja, jer se većina sudionika tučnjave razbježala do dolaska policijskih službenika koji su na intervenciju izašli temeljem dojave. 

Još nije poznata težina ozljeda

Zbog toga službeno daju vrlo malo informacija. Navodi se tek da je do sukoba došlo oko četrdeset minuta nakon ponoći. Više osoba napalo je 20-godišnjeg mladića ispred popularnog kluba u kojem se te noći održavao koncert repera Petrova iz Srbije. 

Kako doznajemo, mladić je zatražio liječničku pomoć te je zbrinut u bolnici, a policija sada operativnim radom pokušava "pohvatati" sudionike obračuna, kao i dokučiti što je bio motiv brutalnog napada.

Još uvijek nisu poznate kvalifikacije ozljeda pa se slučaj zasad tretira "samo" kao narušavanje javnog reda i mira, no bude li utvrđeno da su mladiću nanesene teške ozljede protiv odgovornih pokrenut će se kazneni postupak. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!